Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zakaj izbrati BERNI pralno masko?

Zaradi kvalitetnih certificiranih materialov in natančne izdelave imajo BERNI pralne maske dolgo življenjsko dobo, tudi preko 50 pranj.

  • VEČKRATNA UPORABA: pralno pokrivalo za obraz za večkratno uporabo z dolgo življenjsko dobo
  • IZDELANO V SLOVENIJI: šivamo jih sami (ročno, slovenski proizvod)
  • VEČ-PLASTNA ZAŠČITA: 3 plastna: Na notranji strani je kvalitetna dvojna prepletena tetra tkanina, ki nam jo zagotavlja podjetje Tosama, na zunanji strani pa 100% bombaž OECO-TEX® Standard 100 (enobarvne – različne barve na voljo)
  • ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE: pranje na 60°C in likanje z vročim likalnikom: Vse maske operemo na 60°C v pralnem stroju z navadnim praškom. Ker gre za 100% bombaž je možno krčenje do 5%. Suho masko nato polikate na visoki temperaturi, da se nisi sprostijo in maska pridobi prvotno obliko. Še bolj enostavno pa je, da na štedilniku pogrejete nekaj vode, masko za 3-5min namočite, jo ožamete in osušite, ter nato preklikate z vročim likalnikom.
  • ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI: všita žička za prileganje na nosni koren. Žička je prišita, zato ne bo "ušla" ven med pranjem v pralnem stroju.
  • UNIVERZALNA VELIKOST: primerno tako za moške kot ženske
  • KVALITETNA ELASTIKA: elastika je pri maski izrednega pomena. Uporabljamo elastiko slovenskega izvora, debeline 4mm. Prožnost elastike omogoča nošenje maske dlje časa brez težav. Ne žuli in ne viha ušes naprej. Zaradi primerne elastike se maska lepo prilega različnim tipom obrazov ter obema spoloma.

 

Naše pralne maske izjemno pohvalijo tudi starejši, saj omogočajo primerno dihanje v zaprtih prostorih in jih je lažje dlje časa nositi. Od kupcem pa dnevno prejemamo pozitivne odzive. Maske niso klasificirane kot medicinski pripomoček, služijo namreč kot osebna higienska zaščita (pred kapljičnim prenosom).

Zložene maske v predelu nosu in ust ustvarijo prostor, kar pomeni lažje dihanje, kot maske, ki pritiskajo na omenjeni predel. Notranja dvojno prepletena tetra tkanina vpija znoj, medtem ko zunanja stran iz bombaža ves čas nošenja ostaja suha.

 

Več plasti zaščite

Maske so sestavljene iz 2-plastne prepletene tetra tkanine slovenskega proizvajalca TOSAMA in zunanje plasti iz 100% OECO TEX® Standard 100 bombaža.

 

Večkratna uporaba

Maske se lahko perejo v pralnem stroju na 60°C (odstranjevanje umazanije). Suho nato prelikate z likalnikom na visoki temperaturi (dezintifikacija).

 

IZDELANO V SLOVENIJI

Čisto vsako masko ročno izdelamo in čisto vsaka maska je v naših očeh pomembna.

 

ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI

Vsako masko ročno izdelamo in skupaj s kvalitetnim materialom zagotavljamo kakovost.