Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

PODJETJA

Prvič naročate pralne maske za svoje zaposlene?...

Ali pa ste jih morda preizkusili že več, pa iščete nekaj kvalitetnega...

V vsakem primeru ste na pravem naslovu!

Z nakupom BERNI pralnih mask, PRIHRANITE! Kako? Preverite enostavne in jasne izračune tukaj:

Predpostavke:

Število zaposlenih: 100

Delovni teden: 5 dni

Delovni dan:  8 ur

Maska za 1-kratno uporabo: menjava na vsaki 2 uri; poraba 4 maske na delovni dan na zaposlenega

BERNI pralna maska: 1 maska na delovni dan na zaposlenega

 

Strošek mask za 1-kratno uporabo za 100 zaposlenih:

4*22*100=8.000 kosov na mesec * 0,20€/kos brez ddv =1600€/mesec

Strošek na leto: 19.200€ brez ddv

 

BERNI pralne maske

Poraba 1 maska na delovni dan na zaposlenega

1-kratni strošek BERNI mask za zaposlene:

5 mask (vsak delovni dan 1 kos)*100=500 * 2,50€/kos brez ddv =1.250€

Zaposleni vsak dan uporabi novo masko, za vikend jih opere, posuši in polika z vročim likalnikom. Pripravljen je za nov teden.

Življenjska doba BERNI pralnih mask je ob pravilni uporabi, zaradi kvalitetnih materialov in izdelave vsaj 1 leto.

Strošek na leto: 1.250€ brez ddv

 

Četudi se odločite, da zaposlenim zagotovite po 2 maski na dan (do malice in po malici), torej 10 mask za delovni teden na osebo, še vedno pomeni , da strošek BERNI pralnih mask predstavlja na letni ravni le 10% tistega, ki vam povzročajo maske za 1-kratno uporabo.

 

SKRB ZA OKOLJE

V enem letu boste z maskami za 1-kratno uporabo obremenili okolje za skoraj 100.000 kosov odpadkov.

BERNI pralne maske pa so iz 100% bombaža in narava vam bo hvaležna tako zaradi materiala, kot tudi zaradi količine odpadkov.

KAJ ZAGOTAVLJAMO?

KVALITETNI MATERIALI
Notranja plast je dvojna prepletena tetra tkanina slovenskega proizvajalca TOSAMA. V marsikateri hiši se še danes najde tista "ta stara, kvalitetna tetra plenička", kar je dovolj močen razlog o kvaliteti, da jo všijemo na notranjo stran maske. Prednost je tudi v tem, da v kolikor pri dolgotrajnem nošenju pide do znojenja, ga le-ta vpije, medtem ko zunanja plast ostaja ves čas suha.
Na zunanji strani pa uporabljamo 100% bombaž - poplin (tanke niti, gosto tkanje), ki ga za šivanje pralnih mask zaradi nizke propustnosti majhnih delcev, po izvedenih testih priporoča Inštitut Jožefa Štefana. Belo blago je prepojeno tudi s certificiranim antibakterijskim premazom. Obstojnost premaza je cca 30-50 pranj.

KVALITETNA IZDELAVA
Maske šivamo izučene in izkušene šivilje, saj od kvalitetne izdelave ne odstopamo. Vsaka maska gre preko različnih parov oči, preden pride do uporabnika. Močni šivi v več plasteh s kvalitetnim vpenjanjem elastike, so zelo pomembni, saj se s tem zagotavlja dolga življenjska doba izdelka, kljub stalnemu pranju.

KVALITETEN KONČNI IZDELEK 1+1=2
To pri nas drži. Zaupamo v svoje znanje in kvalitetne materiale. Tudi elastika mask je certificirana in izdelana v sloveniji. Prožnost le-te pa omogoča, da so maske primerne za različne oblike obrazov, ter tako za ženske kot za moške.

ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE
Pranje in likanje z vročim likalnikom: Vse maske lahko operemo na 60°C v pralnem stroju z navadnim praškom. Ker gre za 100% bombaž je možno krčenje do 5%. Pranje zagotavlja odstranjevanje madežev. Suho masko pa nato polikate na visoki temperaturi in pari, da se niti sprostijo in maska pridobi prvotno obliko. Likanje na visoki temperaturi zagotovi dezinfekcijo. Še bolj enostavno pa je, da na štedilniku pogrejete nekaj vode, masko za 3-5min namočite, jo ožamete in osušite, ter nato preklikate z vročim likalnikom.

UPORABNOST
Pralne maske se prilegajo različnim obrazom, na vrhu pa je všita tudi žička za prileganje na nosni koren. Naše pralne maske izjemno pohvalijo tudi starejši, saj omogočajo primerno dihanje v zaprtih prostorih in jih je lažje dlje časa nositi. Od kupcem pa dnevno prejemamo pozitivne odzive. Zložene maske v predelu nosu in ust ustvarijo prostor, kar pomeni lažje dihanje, kot maske, ki pritiskajo na omenjeni predel.

DOTISK LOGOTIPA
Kot dodatno možnost, omogočamo dotisk logotipa. Za enobarvni tisk nudimo izjemno konkurenčno ceno in prednosno obravnavo. Opcija dotiska podaljša odpremo le za 1-2 delovna dneva.

Zagotavljamo hitro odpremo in zadovoljstvo uporabnikov.

Prepričani smo, da so naše BERNI pralne maske najbolj primerna rešitev za vaše zaposlene, saj je razlika pri nošenju več kot očitna, poleg tega pa je življenjska doba Berni maske neprekosljiva.

Za ponudbo pišite na maske@berni.si s podatki:

- davčna številka in naziv

- želena količina

- kontaktni telefon

5 artiklov

5 artiklov

Mnenja strank

Napiši mnenje

Napišite svoj komentar

  1. Bodite prvi in ocenite ta artikel

 

Več plasti zaščite

Maske so sestavljene iz 2-plastne prepletene tetra tkanine slovenskega proizvajalca TOSAMA in zunanje plasti iz 100% OECO TEX® Standard 100 bombaža.

 

Večkratna uporaba

Maske se lahko perejo v pralnem stroju na 60°C (odstranjevanje umazanije). Suho nato prelikate z likalnikom na visoki temperaturi (dezintifikacija).

 

IZDELANO V SLOVENIJI

Čisto vsako masko ročno izdelamo in čisto vsaka maska je v naših očeh pomembna.

 

ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI

Vsako masko ročno izdelamo in skupaj s kvalitetnim materialom zagotavljamo kakovost.