Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

CRAZY EMOJI ZLOŽENA PRALNA MASKA

Maske so praktično iz 3-eh plasti. Na notranji strani (stik s kožo) je kot filter všita 2-plastna tetra tkanina proizvajalca TOSAMA, na zunanji strani pa je 100% bombaž - jersey s simpatičnim potiskom. Vsebujejo tudi jekleno žičko, ki je plastificirana, ter se tako maska bolje prilega nosnemu korenu.

- material: (notranja stran 100% bombaž - tetra, zunanja stran: 100% bombaž - jersey s simpatičnim potiskom)

Bombažen Jersey je rahlo prožen, zato se maska izjemno lepo prilega obrazu, notranja tetra tkanina pa omogoča lažje dihanje.

Elastika je izjemno prožna in izdelana v Sloveniji, zato je maska primerna za različne oblike obrazov. Ne žuli in ne viha ušes naprej.


Kakšno zaščito nudijo »alternativne« maske?

Te maske lahko delno zadržijo pot kapljic, ki se sproščajo v okolico ob kašljanju, kihanju in tudi ob govorjenju. Ob uporabi alternativne zaščite se torej do določene mere zmanjša tudi možnost prenosa okužbe na druge osebe.

Stopnja zaščite je odvisna od materiala, iz katerega je maska izdelana.

Predlagam, da si preberete tudi izsledke raziskovalcev univerze v Cambridgeu, ki so testirali široko paleto materialov za izdelavo pralnih higienskih mask. TUKAJ!

Zaloga: Na zalogi

7,90 €
Izbira paketa:
  • 1x 7,90 €/kos
  • 3x 5,90 €/kos

Vse maske lahko operemo na 60°C v pralnem stroju z navadnim praškom (odstranjevanje umazanije). Če jih boste posušili v sušilnem stroju, je možno krčenje do 5%. Suho masko nato polikajte na visoki temperaturi (dezintifikacija), da pridobi prvotno obliko.

Tukaj so tudi Navodila za domačo uporabo pralnih bombažnih mask, ki jih je izdal UKC Ljubljana: https://www.kclj.si/dokumenti/maske_navodila1-merged.pdf

Maske niso klacificirane kot medicinski pripomoček, služijo namreč kot osebna higienska zaščita (kapljičnim prenosom).


Ali moram nositi masko?

Trenutno velja odlok o obvezni uporabi zaščitnih mask tako v zaprtih javnih prostorih, kot tudi odprtih. To pomeni, da morate zaščitno masko (in NE druge vrste pokrivala) obvezno uporabljati kaorkoli greste (pošta, bencisnki servis, trgovina, lokali in terase lokalov,...) Pomembni so tudi preventivni ukrepi.

Vprašajmo se: Kdo drug bo skrbel za naše zdravje, če ne mi sami?

Pomembno je dosledno upoštevanje higienskih priporočil, kot so:

  • Upoštevanje pravil higiene kašlja,
  • Ohranjanje varne razdalje do drugih oseb,
  • Redno umivanje rok z milom in toplo vodo,..

Nimam maske, kako naj grem v trgovino?

Marsikdo je bil že v začetku marca 2020, po prvem izdanem odloku v zadregi, saj se je zelo hitro zgodilo, da smo masko pozabili vzeti s seboj. Kot vemo, je mask takrat tudi primanjkovalo, kaj pa sedaj?

Težave z dobavo so že preteklost. Dobite jih praktično v vsaki trgovini, vendar se sedaj pojavlja vprašanje kvalitete. Z BERNI pralnimi maskami zagotavljamo kvaliteto in pri tem ne popuščamo. Tako se lahko preventivno zaščitimo pred širjenjem različnih virusov in bakterij, torej z uporabo pralnih mask.

BERNI pralna maska (pokrivala za obraz) so dolgoročna naložba v vaše zdravje. Če v različnih situacijah ne morete poskrbeti za dovoljšen razmik med ljudmi, potem je prav, da si preventivno prekrijete nos in usta. Še posebej starejši, ki so hitro zadihani in pa osebe, ki morajo nositi maske po 8 ur na delovnem mestu, izjemno pohvalijo Berni pralna pokrivala. Brez skrbi jo lahko uporabljate dlje časa.

Dostava preko Pošte Slovenija - poštnina 4€

Odpreme se vršijo vsak delovni dan. Dostava se praviloma izvrši v roku 1-3 dni.

Personalizirani izdelki (npr. kozarci z napisi) so odpremljeni v roku 2-4 dni.

Poslovna darila do 200 kosov se odpremijo v roku 1-4 delovne dni.

Za poslovna darila nad 200 kosov, odprema po dogovoru.

Mogoče bi vas zanimalo tudi

 

Več plasti zaščite

Maske so sestavljene iz 2-plastne prepletene tetra tkanine slovenskega proizvajalca TOSAMA in zunanje plasti iz 100% OECO TEX® Standard 100 bombaža.

 

Večkratna uporaba

Maske se lahko perejo v pralnem stroju na 60°C (odstranjevanje umazanije). Suho nato prelikate z likalnikom na visoki temperaturi (dezintifikacija).

 

IZDELANO V SLOVENIJI

Čisto vsako masko ročno izdelamo in čisto vsaka maska je v naših očeh pomembna.

 

ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTI

Vsako masko ročno izdelamo in skupaj s kvalitetnim materialom zagotavljamo kakovost.